Polen 2008
080808 22:24
På väg till PolenKalles mamma fyller 60 och som present tog vi med henne på en weekend-resa till Polen.

Kalle och jag lämnade Gizmo hos grannen och tog lilla forrrden och körde ner till ystad efter jobbet på fredagen.

För inte så länge sen när jag skulle utomlands glömde jag ju passet hemma och fick vända för att hämta det. Var noga med att packa ner det den här gången.

Väl i Ystad gick jag in på Pressbyrån och köpte några tidningar. Sen körde vi till parkeringen där vi skulle lämna bilen.
Jag satt kvar några sekunder innan jag klev ut när vi parkerat och funderade på om jag hade allt. Kom inte på nåt jag glömt, så vi gick till terminalen, checkade in och gick ombord.
När jag var i hytten skulle jag rensa i handväskan så jag inte hade nåt onödigt med när vi gick upp till baren. Mobil, tuggummi, ett par hårspännen, astma-medicin och så klart plånboken. Hmm... var hade jag nu lagt den? Jag letade och letade och sen slog det mig! Den la jag mellan sätena i bilen när jag köpt tidningarna!
Okej, vad göra?! Kalle hade iof pengar så han kunde lägga ut under resan. Men det kändes inte kul att vara borta en helg med plånkan synlig i bilen.
Skyndade mig till Informationsdisken och frågade om jag fick gå av. Nej, nej, man får inte gå av nu! men när jag förklarat läget frågade hon hur mycket tid jag behövde. -Räcker 10 minuter? -Nja, 15 kanske, sa jag, med min obefintliga kondis i åtanke.
-Okej, spring!
Å jag sprang! Igenom den långa bryggan från båten till terminalen, genom terminalen, ut runt byggnaden, över vägen, uppför trapporna, över järnvägsbron, nedför trapporna och fram till bilen. Puh!
Plånkan låg där och faktiskt hade jag sinnesnörvaro nog att få med mig nyckeln också. Tog plånkan och började springa tillbaka. Orkade inte hålla samma tempo på vägen tillbaka, men hann tillbaka innan båten gick i alla fall.
Väl tillbaka på båten duschade jag och begav mig sen till baren för att avnjuta en god drink och pusta ut.KOMMENTARER
SKRIV EN KOMMENTAR
080812 22:15  Annso
Man skulle nästan kunna tro att du har tagit bort funktionen för att kommentera här på bloggen.. haha.. Det var lääänge sen nån skrev nån kommentar på dina inlägg! Men folk har väl inte kommit igång efter semestern än :-)

080820 01:22
Ja, jag ska fixa till det lite bättre sen... så man ser att man kan kommentera.

 
 
www.vanilla.nu
Bilder från vår Thailandsresa ligger under December 2006.

Fler bilder från Thailand hittar ni här.

Kategorier
Chevy Van -88
Gizmo
Hemmafix
Malta
Polen 2008
Power Big Meet -07
Power Big Meet -08
Power Big Meet -09
På väg till Malta
Road trip med Annso
Segelflyg
Sverige -09
Thailand 2006
Wheels at sea
Wheels n Wings
Österrike 2007


Länkar
Antikvariat Fagus
Roggebloggen
Strandhuset
Tobias & Ingeborg
YankeeQueen


 
Friend Link:Yeezy 350 Boost V2,Adidas Yeezy 750 Boost,Adidas Zestra Chaussures,Nike Air Force 1 07,Air Force 1 Flyknit Chaussures,Air Force 1 Mid 07 Chaussures
Friend Link:Yeezy 350 Boost V2,Adidas Yeezy 750 Boost,Adidas Zestra Chaussures,Nike Air Force 1 07,Air Force 1 Flyknit Chaussures,Air Force 1 Mid 07 Chaussures